Novakim este renumita pentru calitatea inalta a echipamentelor pentru spatii de joaca pentru copii pe care le produce. Aceasta gama de spatii de joaca include si tobogane pentru copii care pot fi executate la comanda sau standard, la orice dimensiune, nuanta sau culoare. Si va garantam ca aceste tobogane pentru copii au cele mai inalte standarde de siguranta si accesibilitate.

Tobogane pentru copii – functii educationale – valori

Ori de cate ori mergeti in parc, acolo sunt copii care se joaca la tobogane, veseli si fericiti. Dincolo de valoarea educationala a jocului, toboganele sunt un mijloc excelent de a-i ajuta pe copii sa-si invinga teama de inaltime. Acest lucru este important pentru dezvoltarea lor ca fiinte umane echilibrate. Caci frica ne priveaza de bucuriile vietii, ne poate limita alegerile de cariera sau locurile pe care dorim sa le vizitam. Daca aceasta frica nu este depasita din frageda pruncie, ea ne ramane pentru toata viata si ne umbreste bucuriile. Acest tip de echipament este de-asemenea folosit pentru a-i invata pe copii sa urce scarile intr-un mod nepericulos si sa-si consolideze increderea in fortele proprii.

Alegerea modelelor de tobogane pentru copii in functie de varsta

Aceasta alegere este importanta in prevenirea accidentelor. De aceea noi am proiectat diferite marimi de tobogane pentru copii, platforme si echipamente de escaladare pentru fiecare grupa de varsta in parte.

Gama de produse

Va oferim o larga varietate de marimi, potrivite pentru copii prescolari, elevi in scoala primara, copii pana la varsta de 10 ani. Produsele noastre se potrivesc cu o multitudine de tipuri de spatii de joaca in aer liber, ceea ce face ca fibra de sticla sa fie un material extrem de popular in acest domeniu.

Galerie foto