Termeni si conditii

/Termeni si conditii
Termeni si conditii2013-12-18T22:09:56+00:00

Termeni si conditii NOVAKIM GROUP

Bine ati venit pe site-ul www.novakim.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site. Vizitarea lui este in concordanta cu termenii si conditiile de utilizare, deci presupune acceptul dvs. si reprezinta acordul dintre parti.

Novakim Group, in calitate de proprietar al site-ului www.novakim.ro, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza continutul acestui site, termenii si conditiile de folosire.

Novakim Group SRL este autorul acestui site si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, imaginile, fotografiile si clipurile audio/video sunt proprietatea Novakim Group sau sunt licentiate de Novakim Group pentru a fi utilizate.

Continutul site-ului nu poate fi reprodus integral si/sau partial, nici duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul prealabil al Novakim Group.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, cum sunt folosirea abuziva sau frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea continutului, copierea de continut cu scopul comercializarii, blocarea accesului se pedepsesc conform legii.

Orice utilizator al acestui site este liber sa trimita note, sugestii, comentarii, intrebari despre informatiile cuprinse in site, dar ele trebuie sa nu fie ilegale, amenintatoare, calomnioase ori obscene.

Aceste comentarii, note, sugestii sau  intrebari trebuie sa respecte drepturile de proprietate intelectuala, sa asigure apararea vietii private si sa nu se constituie in nicio forma de spam. Novakim isi rezerva dreptul de a elimina orice informatie, comentariu sau nota care contravine principiilor si regulilor mentionate.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Novakim GROUP sau trimisa la una din adresele de email existente in pagina CONTACT. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, problema va fi considerata de competenta instantelor judecatoresti.