Scaune de stadion din fibra de sticla

///Scaune de stadion din fibra de sticla

Scaune de stadion din fibra de sticla

O arena sportiva moderna are nevoie de scaune de stadion din fibra de sticla, pentru a oferi spectatorilor confort, siguranta si relaxare. Necesitatile unei comunitati locale se bazeaza tot mai mult pe tehnologiile inovative, iar dotarile sportive nu fac exceptie. In prezent se utilizeaza diverse scaune din fibra de sticla, iar majoritatea sunt produse din rasini speciale armate cu fibra de sticla sau din materiale compozite ecologice. Ele sunt utilizate pentru stadioane, terenuri si sali de sport, teatre de vara si cinematografe in aer liber. Se pot monta individual, sau in grupuri compacte, de tip gradena.

Aceste scaune de stadion din fibra de sticla sunt foarte rezistente la diferite socuri fizice si chimice si au greutate mai mica decat scaune din plastic. Nu mai trebuie sa va temeti de stricaciuni si rupturi dupa fiecare meci. Sistemele de prindere sunt mai eficiente, fiind special proiectate pentru o utilizare intensiva. De remarcat ca toate modelele de scaune de stadion din fibra de sticla au finisaje superioare, prezinta rezistenta totala la UV, au aderenta superioara in comparatie cu celelalte materiale existente pe piata si sunt prevazute cu gauri speciale pentru drenarea apei.

Datorita tehnologiei utilizate, la scaune de stadion din fibra de sticla puteti alege orice culori doriti, orice modele si orice texturi. Arenele sportive pot fi de acum locuri colorate, spatii moderne cu un inalt nivel estetic. Culorile echipei gazda pot fi redate intocmai de tribune si se pot realiza modele speciale cu mesaje de incurajare. La un scaun de stadion din fibra de sticla culoarea se afla chiar in masa materialului, asa ca ele dureaza mai mult si nu se decoloreaza in urma expunerii repetate la ploi si ninsori.

Aceste scaune de stadion din fibra de sticla sunt ergonomice si confortabile. Inca din faza de proiectare, ele sunt in concordanta cu normele de siguranta impuse de federatiile internationale si respecta regulile de siguranta specifice in cadrul competitiilor sportive.

By |2016-10-16T06:32:34+00:00December 1st, 2013|Articole sportive, Scaune de stadion|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment