Rame pentru oglinzi – Modele de lux

//Rame pentru oglinzi – Modele de lux

Rame pentru oglinzi – Modele de lux

Executam rame pentru oglinzi, la comanda, suflate cu aur sau cu argint. Oglinda este un element decoratic rafinat, plin de personalitate. Oglinzile pot insufleti o camera, un hol, un perete sau chiar intreaga casa. Reflecta razele soarelui, lumina candelabrelor, confera distinctie si eleganta oricarui ambient.

Alegeti modelul preferat de rame pentru oglinzi si casa dumneavoastra va deveni mai frumoasa, mai spatioasa. Tehnologia pe baza de fibra de sticla suflata cu aur ofera aspectul de lux nobiliar, ca in lumea buna de acum doua veacuri, dar asigura si durabilitatea necesara in epoca moderna.

Stilurile sunt diverse, de la clasic, renascentist, rococo, pana la cubist, minimalist, postmodernist. Orice modele de rame pentru oglinzi sunt disponibile la dimensiunile si in cantitatile cerute de dumneavoastra.

Procedeul sofisticat de suflare sau placare cu metale pretioase – aur sau argint – este asigurat cu maxima acuratete de specialistii nostri. Aveti certitudinea calitatii si satisfactia estetica a stralucirii autentice. Aceste rame pentru oglinzi din fibra de sticla se pot aplica pe diverse piese de mobilier, pe tavane, paravane, usi sau alte elemente decorative. Au greutate redusa si sunt mai usor de manevrat decat piesele de lemn, marmura sau metal.

Aspectul este identic, suflarea cu aur sau cu argint se realizeaza in conditii superioare, perioada de garantie este mult mai mare decat in cazul altor materiale. Puteti alege textura pentru aceste rame de oglinda: aur mat, argint stralucitor, aur roscat antichizat, argint patinat sau orice alte combinatii coloristice preferati. Utilizam fibra de sticla, deci redam prin turnare in matrite cele mai mici detalii pentru decoratiunile pe care le doriti: elemente florale, jocuri geometrice, arabescuri si basoreliefuri.

Pentru orice tip de rame pentru oglinzi suflate sau placate cu aur sau argint va stam la dispozitie. Oglinda poate fi clara, decorativa, sablata, dark, albastra, bronze, coniac sau orice alt model, la alegerea dumneavoastra.

By |2016-10-16T06:32:29+00:00March 14th, 2015|Amenajari interioare|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment