Modele de piatra decorativa

//Modele de piatra decorativa

Modele de piatra decorativa

Pentru un design reusit, interior sau exterior, avem nevoie de modele de piatra decorativa, care sa ajute la varietatea coloristica a ambientului. Cu totii ne dorim ca spatiul inconjurator sa fie agreabil si odihnitor, de aceea este important sa ne alegem corect elementele decorative.

Stilul interioarelor, frumusetea curtii sau estetica gradinii sunt asigurate prin diferite modele de piatra decorativa. Ele nu sunt doar simple modalitati de umplere a unor spatii sau de acoperire a unor suprafete.  Aceste modele de piatra decorativa sunt o abordare estetica distincta, reprezinta o metoda integrata de decorare a ambientului respectiv. Ele diferentiaza, personalizeaza, pun in valoare o sufragerie, un patio, o alee sau un hol. Materialele utilizate pentru diferitele modele de piatra decorativa sunt diverse. Ele sunt adaptate suprafetei pe care se monteaza si sunt conectate la structurile peisagistice existente. Piatra decorativa se foloseste pentru terase exterioare acoperite sau neacoperite, pentru alei si alte cai de acces, pentru scari interioare si exterioare, pentru coloane si pereti exteriori.

Va asiguram ca aceste modele de piatra decorativa asigura un control bun al eroziunii, ele impiedica alunecarile de teren si apara zidurile de intemperii, pentru ca incetinesc uzura. Marimea bucatilor de piatra difera mult si depind de suprafatele ce urmeaza sa fie placate si de utilizarea lor ulterioara. La centre de afaceri, la institutii, in ansambluri rezidentiale, la hoteluri, in restaurante si la alte cladiri de uz public, proiectele de amenajari sunt mult mai ample. De aceea, aceste modele de piatra decorativa sunt un element-cheie in delimitarea diferitelor zone aflate in aer liber sau in diferite incinte. Este vorba despre curti interioare, despre drumuri de acces catre intrare sau iesire. Se foloseste piatra decorativa de exterior pentru terase, piscine neacoperite, acoperisuri terasate, balcoane tip logie, gradini, scuaruri, sere, chioscuri, foisoare si patio-uri.

Exista multe culori, forme si texturi la modele de piatră decorativa, iar alegerea inspirata se bazeaza pe abordarea estetica a proprietarului sau pe proiectul arhitectului. Parerea peisagistului este si ea importanta, pentru ca exista un contact intre diferite modele de piatra decorativa si plantele sau florile din zona. Dezvoltarea naturala a acestora nu trebuie ingreunata de alegerea nepotrivita a unor elemente decorative inadecvate.

By |2016-10-16T06:32:32+00:00December 28th, 2013|Amenajari interioare|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment