Fantani arteziene cu sfera (papadie)

///Fantani arteziene cu sfera (papadie)

Fantani arteziene cu sfera (papadie)

Cele mai spectaculoase elemente de decor sunt fantani arteziene cu sfera, cunoscute si sub numele de fantani arteziene cu papadie, datorita aspectului pe care il au in timpul functionarii.

Noile solutii de mobilier urban propun fantani arteziene cu sfera de diferite modele, culori si marimi. Caracteristicile acestor fantani papadie se adapteaza foarte usor la cerintele spatiului in care sunt montate. Se pot adauga lumini si sisteme de sonorizare, pentru a le transforma in adevarate orgi angelice. Se potrivesc in piete largi, intersectii aglomerate, parcuri, dar si pentru institutii, muzee, cladiri publice importante in orasul respectiv. O fantana arteziana cu sfera va impresiona intotdeauna prin jocuri de ape si lumini, va da racoare si farmec, va anima atmosfera si va binedispune oamenii. Pentru rezistenta sporita si aspect natural se recomanda fantani arteziene cu sfera din fibra de sticla. Acest material determina o perioada mai indelungata de functionare pentru fantana cu papadie, permite o gama mai larga de culori si texturi si este perfect compatibil cu sistemele de iluminare si de sonorizare care se monteaza, la cererea beneficiarului.

Fiecare fantana arteziana cu sfera este unica, pentru ca o diferentiaza ritmul si amplitudinea jeturilor de apa, culoarea bazinului, forma si modelul de papadie. Jocurile de lumini sunt feerice noaptea, o adevarata coregrafie stelara. Sunetele ce pot insoti o fantana cu sfera in functionare sunt diverse. De obicei se utilizeaza melodii clasice instrumentale si sunete din natura. Detaliile pentru fantani arteziene cu papadie sunt decise de beneficiar. Materialul ales este fibra de sticla, datorita avantajelor multiple, care tin de rezistenta, eficienta si estetica. Firma noastra pune la dispozitie variante diverse si acorda asistenta de specialitate pentru proiectele de design exterior unde sunt necesare astfel de fantani cu sfere.

Culoarea apei care formeaza sfera se poate schimba de la o utilizare la alta, cu ajutorul unor coloranti ecologici, care nu afecteaza calitatea mediului. In multe orase, s-au colorat fantani cu papadie in albastru, pentru a marca ziua Europei.

Pentru un peisaj urban modern aceste fantani arteziene cu sfera sunt cele mai potrivite, iar aspectul de papadie de apa este de mare efect.

By |2013-11-28T18:30:40+00:00November 28th, 2013|Amenajari exterioare, Fantani arteziene|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment