Despre noi

/Despre noi
Despre noi2016-10-16T06:32:27+00:00

Novakim Group – succes in design si constructii

Novakim Group este partenerul succesului dumneavoastra in design si constructii. Tehnologiile noastre se bazeaza pe fibra de sticla,  materiale compozite si fibra de carbon. In plus, gasiti aici idei inovatoare si solutii noi, adaptate la modul de viata al omului modern. Fiecare client primeste solutii personalizate, consultanta de specialitate, transport si montaj gratuite pentru oricare dintre produsele comandate. Fiecare persoana cu care colaboram este unica, dar toate  regasesc la Novakim calitatea deosebita a unor produse care inglobeaza tehnologie, creativitate si precizie.

Cine este Novakim GROUP?

Armonia unui camin confortabil, eficienta unei cladiri inteligent construite, frumusetea unei gradini cu design modern sau confortul vizual al unei metropole cu  dotare urbanistica de nivel european, in toate aceste exemple de succes este si Novakim Group, cu produsele, oamenii si tehnologia specifice.
Compania noastra are o filosofie de functionare si de organizare centrata pe beneficiar. Astfel, fiecare client gaseste la noi solutii personalizate, ii furnizam consultanta de specialitate adaptata la proiectul respectiv, ii punem la dispozitie transport si montaj gratuite pentru oricare dintre produsele comandate.
Viziunea Novakim Group asupra colaborarii cu partenerii sai se bazeaza pe adevarata valoare adaugata, prin tehnologii de ultima ora in prelucrarea fibrei de sticla. Produsele noastre au finisaje exceptionale, iar gama de culori pe care o gasiti aici este variata si spectaculoasa.
Pe baza experientei in domeniu si a unei atente analize a tendintelor in design interior si exterior, va oferim numeroase modele de piatra decorativa, fantani arteziene si cascade de gradina, jardiniere, pereti cu bule de aer, blaturi si glafuri de marmura compozita, statui si busturi personalizate, mobilier de baie si bucatarie, scaune de stadion din fibra de sticla, panouri ondulate, mobilier urban din fibra de sticla.

Cele mai cautate categorii de produse

Amenajari interioare 90
Amenajari exterioare 95
Mobilier urban 85
Articole sportive 75