Petrecerile si reuniunile sunt evenimente vesele, dar lasa in urma deranj, murdarie si mirosuri neplacute. Dupa fapta si rasplata, asa ca va oferim servicii de curatenie excelente dupa petrecerile dumneavoastra reusite. Va asiguram inca de a doua zi de la eveniment un camin curat sau un birou primitor, gata sa reintre in ritmul obisnuit.

Pe baza unor echipamente specializate si cu ajutorul unor produse dedicate furnizam o curatenie dupa petrecere care respecta cele mai exigente conditii de calitate si eficienta. Indiferent de marimea incintei, va oferim solutii rapide si de succes pentru curatenie dupa petrecere. Camera de camin sau apartament de ansamblu rezidential, sala de festivitati sau birouri, suntem gata sa facem curat pentru dumneavoastra, fara sa lasam vreo urma a chefului ce tocmai s-a incheiat. Va punem la dispozitie specialisti in aspirare covoare si tapiterii patate, stergere pardoseli murdare, inlaturare praf si depuneri, lustruire suprafete sticla, lemn sau aluminiu, pentru curatare geamuri si pervaze, pentru igienizare suprafete de baie, balcon sau bucatarie.

Pana si zonele greu accesibile cum sunt tavanul, peretii inalti sau locul din spatele mobilierului sunt curatate in intregime, datorita echipamentelor avansate pe care le folosim.

Cu noi aveti garantia unui spatiu curat chiar a doua zi dupa eveniment si avantajul ca va ramane destul timp pentru odihna si relaxare, ca sa va puteti relua activitatea in ritmul normal.

Un alt argument in favoarea unor servicii profesionale pentru curatenie dupa evenimente sau petreceri este utilizarea de solutii, materiale si echipamente profesionale, care protejeaza toate suprafetele si nu polueaza aerul din camere, nu lasa urme sau mirosuri de chimicale care sa puna in pericol sanatatea dumneavoastra si a celorlalti.