Orice cladire noua sau deja in functiune are nevoie de curatenie dupa constructor si diverse servicii auxiliare. Acestea sunt actiuni complexe, ce cuprind, printre altele, curatenie de interior, curatenie de exterior, igienizare si retusuri. Cu ajutorul unor echipamente moderne si prin utilizarea de produse profesionale va asiguram curatenie dupa constructor la cele mai inalte standarde de calitate si eficienta. Aveti certitudinea succesului in curatenie pentru antreprize, ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri, cladiri comerciale de mari dimensiuni, depozite si hale de productie.

Beneficiati acum de o echipa cu experienta indelungata in curatenie constructii. Utilizam produse de curatenie profesionale precum sapunuri, sapunuri lichide, detergenti dezinfectanti, degresanti si detartranti, care respecta toate directivele europene in materie de calitate si de siguranta.

Printr-o ingrijire constanta si atenta, spatiul in care locuiti sau lucrati se pastreaza mai multa vreme in conditiile estetice si calitative dorite de dumneavoastra. Va puteti baza pe specialisti in stergere pardoseli, aspirare covoare si tapiterii, eliminare acarieni si paraziti, inlaturare praf, protejare suprafete sticla, lemn sau aluminiu, igienizare suprafete din baie, balcon si bucatarie, curatare geamuri si pervaze situate la intaltimi mari.

Stim ca o curatenie generala inseamna multa munca si necesita costuri ridicate, de aceea este de preferat o sa planificati curatenie constructii de intretinere, bine realizata si, in acelasi timp, rapid efectuata. Zonele intens circulate si expuse mudaririi excesive au nevoie de curatenie completa, astfel ca am creat un program integrat de servicii profesionale de curatenie constructii.

Utilizam prelungitoare si platforme pentru a ajunge la tavane, acoperisuri si alte zone inalte specifice acestor constructii industriale si comerciale.

In cadrul acestui program utilizam materiale, substante si echipamente profesionale, care protejeaza toate suprafetele, nu afecteaza aerul din incinta respectiva si nu lasa urme de chimicale care sa puna in pericol sanatatea dumneavoastra si a celor din jur.