Chiuvete de baie compozite

///Chiuvete de baie compozite

Chiuvete de baie compozite

Baia reprezinta un argument important pentru un camin confortabil, iar prin chiuvete de baie compozite obtineti un interior modern, conform cerintelor de ultima ora in domeniul designului interior.

Va oferim diferite chiuvete de baie compozite. Daca va doriti sa aveti si stil si confort in acelasi timp, iata materialele potrivite  pentru  sali de baie exceptionale, cotate la standarde europene in materie de cladiri de birouri, vile elegante, ansambluri rezidentiale si apartamente cochete.

Gasiti la noi chiuvete de baie compozite, intr-o gama completa de mobilier de baie. Sunt obiecte moderne si fiabile, care ofera un design discret si placut. Va asteapta o impresionanta varietate de chiuvete ergonomice, realizate in conformitate cu standardele europene.

Tehnologia moderna asigura pentru aceste chiuvete de baie compozite o greutate semnificativ mai redusa fata de alte materiale. Folosim rasini speciale armate cu fibra de sticla si materiale compozite ecologice, deci sunt chiuvete de baie mai rezistente la umezeala, nu se fisureaza si nu isi pierd culoarea in timp

La toate aceste chiuvete de baie compozite puteti alege diverse nuante, texturi si modele, fara sa fie nevoie de costuri suplimentare, culorile fiind incorporate in material. Va sunt asigurate transportul, montajul si asistenta de specialitate pe toata durata garantiei.

Aveti la dispozitie si chiuvete de baie compozite din granit compozit, material care confera distinctie si stil, sunt usor de intretinut, fiind foarte rezistente la fisurare sau patare. Ele se integreaza armonios in designul baii si confera originalitate prin utilizarea texturilor deosebite ale materialelor compozite.

Funcționalitatea lor este remarcabila si este insotita de diversitatea modelelor disponibile. Puteti alege chiuvete de baie compozite simple sau echipate cu doua cuve. Sunt obiecte usor incastrabile in orice tip de blaturi si nu au nevoie de sistem de prindere. Se incadreaza in locuri inguste sau spatioase, practic se pot instala in orice sala de baie.

By |2016-10-16T06:32:32+00:00December 28th, 2013|Chiuvete baie, Marmura compozita|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment