Prin folosirea de blaturi de baie compozite obtineti stil si confort nu numai in camera de zi, dar si in baie. Aici puteti opta pentru blaturi de baie compozite din granit sau marmura compozita, excelente pentru decorul clasic sau modern din vile, apartamente, hoteluri si cladiri de birouri.
Sunt intens utilizate blaturi de baie compozite, pentru ca este vorba despre materiale usor de folosit si foarte rezistente. Impreuna putem realiza un proiect original, conform dimensiunilor si stilului din baia dumneavoastra.Va oferim o gama variata de blaturi de baie compozite cu remarcabile caracteristici ergonomice si functionale. Veti aduce viitorul in casa dvs., atat la nivel constructiv, cat si estetic.
Prin tehnologii moderne producem aceste blaturi de baie compozite astfel incat sa arate exact ca cele naturale. Un avantaj important este greutatea lor mult mai redusa decat la celelate materiale folosite in constructii. Este o alegere spectaculoasa si in acelasi timp accesibila, atat pentru interioare de locuinte, cat si pentru cladiri de birouri si zone comerciale. Un alt atu pentru blaturi de baie compozite este ca sunt foarte rezistente la fisurare, zgariere sau orice alt tip de socuri mecanice si chimice.
Alegeti orice culori doriti, ce modele sau texturi va plac pentru aceste blaturi de baie compozite. Tehnologia utilizata permite orice combinatie, asa ca imaginatia dvs. este binevenita. In sfarsit, orice baie poate arata ca in reviste sau ce pe site-urile de specialitate.

Toate modelele de blaturi de baie compozite sunt usor de intretinut si se pot curata cu detergent lichid pentru faianta. Sunt foarte rezistente la umezeala. Ele isi pastreaza stralucirea dupa o utilizare indelungata si nu se zgarie.
Prin blaturi de baie compozite realizate cu materiale moderne si inovative, obtineti bai elegante si luxoase, la preturi rezonabile si cu eficienta maxima. Aceasta este solutia pentru upgradarea pe care vi-o doriti in materie de design interior